Competició

Comptem amb un equip de club i diversos jugadors federats a la Federació Internacional d’Esports de Futbol de Taula (FISTF) i a l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM).

També fem de seu per organitzar competicions del Circuit Català de Futbol de Taula, del circuit Espanyol de la AEFM i del circuit internacional de la FISTF.

Jugadors federats

Categoria de menors de 12 anys

Arç Barnola

Històric de classificació AEFM

Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 M-16 10 A.S. Iluro FT.
2021/2022 OPEN 113 A.S. Iluro FT.

Campionats Categoria M12

  • Campionat d’Espanya: 2023 – Estepa. Semifinalista
  • Campionat Eurocopa: 2024 – Gibraltar. 4rts de final
Owen Márquez

Històric de classificació AEFM

Otger Moreno
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Julià Rosa

Històric de classificació AEFM

Temporada – Categoria – Posició – Equip de club
2023M-168A.S. Iluro FT.
OPEN71A.S. Iluro FT.
2021-2022OPEN113A.S. Iluro FT.

Campionats Categoria M12

  • Campionat de Barcelona: 2023 – Mataró. Campió
  • Campionat Eurocopa: 2024 – Gibraltar. Sots-campió
  • Campionat d’Espanya: 2024 – Estepa. Campió
  • Copa d’Espanya: 2024 – Mataró. Campió

Categoria de menors de 16 anys

Martí Rosa
Històric de classificació AEFM
 
Temporada – Categoria – Posició – Equip de club
2023M-162AS. Iluro FT.
OPEN45
2021-2022M-1610AS. Iluro FT.
OPEN51
2019-2020OPEN106A.S. Iluro FT.

Campionats Categoria M12

  • Campionat dem Món: 2022 – Roma. Sots-campió

Campionats Categoria M16

  • Campionat de Barcelona: 2021 – Mataró. Campió
  • Satellite Internacional : 2023 – Mataró. Campió
  • Campionat d’Espanya: 2024 – Estepa. Sots-Campió

Campionats Categoria M20

  • Copa d’Espanya: 2024 – Mataró. Campió
 
 
Cesc Vidal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Categoria Senior

Pere Albarracín
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Alex Araujo

Històric de classificació AEFM

Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 35 AS. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 19 AS. Iluro FT.
2019-2020 OPEN 5 A. Turia FM. 1981
2018-2019 OPEN 52 A. Turia FM. 1981
2005-2006 OPEN 11 Catalunya FT.
2004-2005 OPEN 11 Catalunya FT.
2003-2004 OPEN 10 Catalunya FT.
2002-2003 OPEN 17 Catalunya FT.
2001-2002 OPEN 10 Catalunya FT.
2000-2001 OPEN 13 Catalunya FT.
1999-2000 OPEN 10 Catalunya FT.
1998-1999 OPEN 3 Catalunya FT.
1997-1998 OPEN 3 Catalunya FT.
1996-1997 OPEN 2 Catalunya FT.
1995-1996 OPEN 2 Catalunya FT.
M-19 1 Catalunya FT.
1994-1995 OPEN 8 FM. Rocafonda
M-19 1 FM. Rocafonda
1992-1993 OPEN 15 CS. Iluro
1991-1992 OPEN 19 CS. Iluro
M-16 1 CS. Iluro
1990-1991 OPEN 26 CS. Iluro
M-16 1 CS. Iluro
1989-1990 OPEN 43 CS. Iluro
M-16 3 CS. Iluro

Palmarès

Campionats Categoria M16 (Junior)

  • Campionat d’Espanya: 1990, 1992
  • Rànquing nacional AFM: 1990/91, 1991/92
  • IGP Diadema de Corbera: 1992

Campionats Categoria EQUIPS

  • Campionat d’España:  1996 (Catalunya FT.), 2003 (Catalunya FT.)

Campionats Categoria M20 (Cadet)

  • Campionat d’Espanya: 1995
  • Rànquing nacional AFM: 1993/94, 1994/95, 1995/96

Campionats Categoria OPEN (Senior)

  • Nacional AFM: 1995, 1997
  • Nacional Trofeu Fires: 1996
  • Nacional Torneo Fallas: 1997
  • Nacional Pre-Lliga Rocafonda :1997, 1999
  • Nacional Trofeu Nadal: 1998
  • Campionat d’Espanya OPEN: 2000
  • Campionat de Barcelona: 2004, 2006
  • Nacional de Montornès: 2020
Marc Ligos

Històric de classificació AEFM

Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 68 AS. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 84 AS. Iluro FT.
2019-2020 OPEN 12 A. Turia FM. 1981
2018-2019 OPEN 95 A. Turia FM. 1981
2015-2016 OPEN 42 A. Turia FM. 1981
2013-2014 OPEN 65 A. Turia FM. 1981
2012-2013 OPEN 60 A. Turia FM. 1981
2011-2012 OPEN 69 A. Turia FM. 1981
1997-1998 OPEN 20 Catalunya FT.
M-19 5 Catalunya FT.
1996-1997 OPEN 17 Catalunya FT.
M-19 2 Catalunya FT.
1995-1996 OPEN 14 Catalunya FT.
M-19 2 Catalunya FT.
1994-1995 OPEN 17 FM. Rocafonda
M-19 2 FM. Rocafonda
1992-1993 OPEN 29 CS. Iluro
M-15 2 CS. Iluro
1991-1992 OPEN 39 CS. Iluro
M-15 5 CS. Iluro

Palmarès

CAMPIONATS CATEGORIA M16 (JUNIOR)

  • Campió rànquing AFM: 1993/94

CAMPIONATS CATEGORIA M20 (CADET)

  • Campionat d’Espanya: 1997

CAMPIONATS CATEGORIA OPEN (SENIOR)

  • Campionat de Barcelona: 2020
Xavier Masó

Històric de classificació AEFM

Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 12 A.S. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 47 A.S. Iluro FT.
Carlos Pérez
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Oriol Quer

Històric de classificació AEFM

Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 63 A.S. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 113 A.S. Iluro FT.
Toni Rosa
Històric de classificació AEFM
Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 49 AS. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 43 AS. Iluro FT.
2019-2020 OPEN 103 A.S. Iluro FT.
1992-1993 OPEN 43 C.S. Iluro
1991-1992 OPEN 60 C.S. Iluro
M-15 9 C.S. Iluro
1990-1991 OPEN 81 C.S. Iluro
M-15 12 C.S. Iluro
1989-1990 OPEN 72 C.S. Iluro
M-15 19 C.S. Iluro
Francisco Ucha
Històric de classificació AEFM
Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 57 AS. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 55 AS. Iluro FT.
2019-2020 OPEN 82 A.S. Iluro FT.
1991-1992 OPEN 27 C.S. Iluro
1990-1991 OPEN 39 C.S. Iluro
1989-1990 OPEN 57 C.S. Iluro
M-16 13 C.S. Iluro

Categoria Veterans

Joan Flores

Històric de classificació AEFM

Temporada  Categoria  Posició  Equip de club
2023 Open 90 A.S. Iluro FT.
2022-2023 Open A.S. Iluro FT.
Carles Puertas

Històric de classificació AEFM

Temporada –  Categoria –  Posició –  Equip de club
2023 OPEN 68 A.S. Iluro FT.
2021-2022 OPEN 94 A.S. Iluro FT.

Campionats 

  • IO València: 2021 – Xeste, Campions de la consolació
  • Eurolliga de clubs: 2022 – Mallorca, 11ens
  • Montornès: 2023 – Montornès del Vallès, 4arts
  • Lliga Espanyola de clubs: 2023 – Moralzarzal, 6ens
  • Campionat d’Espanya: 2024 – Estepa, Semifinalistes

Competicions organitzades

copa catalunya 2023
satellite mataro 2023
satellite mataro 2022