L’Iluro a l’IGP de Mallorca

El cap de setmana del 13 i 14 d’abril es va disputar el Grand Prix Internacional de Mallorca, una competició inclosa al circuit internacional de la FISTF i, juntament amb el Campionat d’Espanya, el torneig amb més puntuació del circuit de la AEFM. Set jugadors de l’Iluro s’hi van desplaçar per jugar el dissabte a les categories individuals i el diumenge a la categoria d’equips de club.

En les competicions individuals, cal destacar la posició de sots-campió d’en Julià Rosa Fontcuberta a la categoria sub-12. El mataroní va arribar a la final guanyant tots els partits i només va cedir amb el número u mundial, l’anglès Max Pereira. En aquest mateixa categoria, l’Owen Márquez va realitzar una molt bona fase de grups arribant a les semifinals contra el seu company de club Julià Rosa.

La resta dels jugadors de l’Iluro van disputar la categoria OPEN, on en Marc Ligos va dur a terme una gran actuació arribant fins als vuitens de final, sent destacable la victòria a setzens de final davant del jugador portuguès Ricardo José, número 51 mundial. En Xavi Masó, Paco Ucha, Toni Rosa i Alex Araujo, van competir contra jugadors de gran nivell, sense poder passar de la fase de grups.

En la competició per equips de diumenge, amb partits força disputats, contra l’equip belga del Hennuyer i amb l’equip B del Tiburones FM, l’Iluro no va poder passar de la fase de grups.

AS. Iluro FT.12AS. HennuyerAS. Iluro FT.04Tiburones FM. B
A. Araujo103M. AverlantO. Márquez15JM. Cuenca
M. Ligos14S. DespretzP. Ucha13F. Coll
P. Ucha00R. Matthius/ G. MarainX. Masó05X. Antúnez
X. Masó02L. PereA. Araujo02A. Fernández

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.