Prats i Rosa-Fontcuberta Protagonistes en un Torneig Les Santes que es consolida

El dissabte 21 de juliol vam celebrar a Mataró el 3r Torneig Les Santes de Futbol de Taula, un esdeveniment que forma part del circuit internacional de la FISTF en la categoria de campionats Satellite. Aquesta competició emmarcada dins de les activitats de Les Santes Esportives va comptar amb la participació de 32 jugadors procedents de Catalunya, València i Anglaterra.

Els jugadors del Club

En clau de club, tres jugadors de l’Iluro van passar de la fase de grups. En Toni Rosa va ser eliminat a Barrages per en José León 1 – 2, en Marc Ligos va caure a quarts de final, eliminat per en Ferran Coll 1 – 3 i l’Alex Araujo també va acomiadar-se de la competició a quarts, on va ser eliminat pel valencià Fernando Gómez 0 – 1. L’Oriol Quer, en Xavi Masó i en Martí Rosa Fontcuberta no van aconseguir superar la fase de grups per ben poc en els 3 casos.

Pel que fa a la categoria de Menors de 16 anys, en Julià Rosa Fontcuberta va aconseguir la primera plaça, derrotant en la final al seu company d’equip, Arç Barnola, per un gol a zero. Els dos jugadors de l’AS Iluro Futbol Taula van demostrar un alt nivell de joc, confirmant el bon moment de forma que travessen. Tant en Julià com l’Arç havien eliminat a semifinals als companys de club Owen Márquez i Cesc Vidal respectivament.

Val a dir que en Martí Rosa Fontcuberta havia renunciat a jugar en aquesta categoria per centrar-se en la categoria absoluta “OPEN”.

El torneig

El jugador de Barcelona del Tiburones FM, Vicenç Prats, es va proclamar campió després d’una final molt disputada contra el valencià Fernando Gómez, de l’AFT Turia 1981. El partit va finalitzar amb un empat a dos gols, i Prats va aconseguir la victòria amb un gol d’or.

@aefm_subbuteo_spain

Golazo de Vicenç Prats ante Fernando Gómez en la muerte súbita de la final del Torneig Les Santes de Mataró.

♬ original sound – Asoc. Española Fútbol de Mesa

Un simpàtic detall del torneig va ser la participació de Rafael Blasco, un dels pares de l’Iluro original dels anys 80, que ha decidit tornar a jugar després de molts anys. A més, vam rebre la visita de dos membres històrics de l’Iluro dels anys 80 i 90, Manuel Núñez i Jordi Solà, que van passar diverses hores rememorant vells temps amb jugadors encara en actiu i participants al torneig com Jose Leon o Arturo Martínez.

Aquest torneig, amb la seva tercera edició, es consolida com una cita important en el calendari del futbol de taula i tant el Torneig Les Santes com el club de la ciutat estan guanyant reconeixement en els circuits estatal i internacional i això ha portat la Federació Espanyola de Futbol de Taula a decidir que la propera edició pujarà d’estatus, convertint-se en l’únic campionat de categoria «International Open» celebrat a Catalunya, i un dels quatre campionats internacionals de més nivell celebrats a l’estat espanyol.

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.